Zoeken naar een timmerman in Waddinxveen

Voor mijn verbouwing zocht ik naar een timmerman Waddinxveen. Vrienden van mij hadden net zelf ook een verbouwing achter de rug en vertelde mij over het bedrijf Schults Timmer- & Bouwbedrijf en dat die zo goed zijn en allround. Zo kan jij dit bedrijf inhuren voor verschillende diensten zoals:

  • Constructeur
  • Stukadoor
  • Glas en kunststof kozijnen
  • Metselaar
  • Elektricien
  • Schilder
  • Loodgieter
  • Dakdekker
  • Heiwerk

Dit was dan ook precies wat ik zocht voor mijn verbouwing. Mooi alles onder een dak mijn verbouwing laten verzorgen en hierdoor maakte ik dan ook een afspraak met deze onderneming.

Een voorspoedige verbouwing achter de rug

Door de timmerman in Waddinxveen, die door vrienden werd aangeraden, liep de verbouwing voorspoedig en is alles geworden zoals ik het wilde. Zo heeft deze onderneming de hele verbouwing onder zijn hoede genomen en kon ik rustig mijn eigen dingen doen. De afwerking van alles wat de medewerkers heeft gedaan is echt zeer goed. Nu ik binnenkort een dakkapel wil hebben bij mij thuis, heb ik natuurlijk weer een offerte aangevraagd bij Schults Timmer- & Bouwbedrijf. Ik weet zeker dat deze offerte weer meevalt en het werk zeer goed verloopt. Daarom deze aanrader op deze blog want wat goed is moet je delen toch?