Welke verhuismaterialen heb je allemaal nodig bij een verhuizing?

Heb je plannen om binnenkort te gaan verhuizen? Dan moet je vast aan veel dingen denken. Je bent waarschijnlijk bezig met het inpakken en de administratieve zaken, zoals je adreswijziging doorgeven, je inschrijven bij de nieuwe gemeente en je energieleverancier op de hoogte stellen. Of misschien zit je nu helemaal klem. Er is hier toevallig een handig lijstje opgesteld van spullen die je allemaal nodig hebt bij een verhuizing. Misschien geeft een verhuisbedrijf je nog wat advies en hulp als je dit had overwogen. Daarbij kan een verhuisbedrijf, zoals Voordeligeverhuisservice goed helpen.

Verhuisdozen regelen

Als eerste is het essentieel om verhuisdozen te regelen. Deze kun je op verschillende manieren regelen. Je kan ze kopen, je kan ze lenen, je kan ze zelfs gratis regelen! Het kan ook zijn dat het verhuisbedrijf misschien ook een service aanbiedt om verhuisdozen bruikbaar te stellen voor je verhuizing. Kijk bijvoorbeeld bij verhuisservice Rotterdam voor meer informatie. Op verschillende websites kan je verhuisdozen kopen online. Het is belangrijk om het formaat en de aantal verhuisdozen ver vóór je verhuizing te bestellen, zodat je zeker weet dat je ze op tijd in huis hebt. Verhuisdozen kun je ook lenen via je vriendenkring of je omgeving. Als je mensen kent die laatst zijn verhuist kun je ze vragen of je de verhuisdozen kan lenen. Bij supermarkten kan je overigens ook nog kijken voor dozen.

Wat nog meer?

Je krijgt ook te maken met zware spullen die hoogstwaarschijnlijk niet in een verhuisdoos passen. Denk aan witgoed, banken, tafels, elektronische apparaten en ga zo maar even door. Voor witgoed kan je gebruik maken van een steekwagen. Om het witgoed op een tweede verdieping te krijgen, is een traploper de juiste oplossing. Deze zorgt ervoor dat je met zware spullen gemakkelijk de trap op komt en niet blijft haken tussen de treden. Daarnaast heb je een verhuisauto geregeld waarin je je spullen vervoert. Deze spullen zet je vast door middel van verhuisband. Daarnaast is het verstandig om verhuisdekens te gebruiken, zodat kostbare spullen niet beschadigd zullen raken.