Waarom kiezen voor een elektrische raamdecoratie?

Rolgordijnen zijn een van de meest praktische en simpele vormen van raamdecoratie. In tegenstelling tot houten jaloezieën en klassieke gordijnen kun je ze makkelijk schoonmaken en heb je geen geklungel als je ze naar beneden wilt doen, in tegenstelling tot jaloezieën. Bovendien zijn ze trendy en passen ze in elke interieurstijl. Rolgordijnen hebben een strak design waardoor ze luxe uitstralen en je ruimte een exclusieve sfeer laat uitstralen. Er zijn echter nieuwe gordijnen die je leven nog makkelijker kunnen maken: het Elektrisch rolgordijn van Poweredblinds. Je kunt ze elektronisch bedienen met een afstandsbediening of schakelaar. Doordat een elektrisch rolgordijn geen ketting heeft, ogen ze nog strakker dan normale rolgordijnen. In deze blog lees je over de vele voordelen van een elektrisch rolgordijn.

Elektrische rolgordijnen zijn makkelijk te bedienen

De belangrijkste reden van de populariteit van een elektrisch rolgordijn is dat ze makkelijk te bedienen zijn. reguliere rolgordijnen bedien je handmatig met een ketting, terwijl je elektronische rolgordijnen met een afstandsbediening of schakelaar bedient. Dit kun je zelfs op afstand doen. Tevens kun je meerdere rolgordijnen tegelijk laten zaken of omhoog doen. Ook kun je met de afstandsbediening je favoriete positie instellen, zoals bijvoorbeeld halfopen.

Geschikt voor elk raam

Bij de meeste bedrijven kun je rolgordijnen in één maat bestellen, maar elektrische rolgordijnen worden vaak op maat gemaakt. Zo zijn deze rolgordijnen zelfs geschikt voor hoge ramen. Heb je moeite om gordijnen te vinden voor je industriële loft? Dit probleem is opgelost met elektrische rolgordijnen, die op maat gemaakt worden voor elke soort raam. Verder is een elektrisch rolgordijn kindveilig. Kinderen hebben namelijk de neiging te gaan spelen met de ketting van rolgordijnen, maar aangezien elektrische rolgordijnen geen ketting hebben hoef je je geen zorgen te maken dat je ketting rommelig wordt of dat je kinderen je gordijn vernielen.