Vind je droomhuis in Amsterdam

fransen & kroes makelaar in amsterdam

Het vinden van een woning in Amsterdam is een moeilijke kwestie, nergens in Nederland is de woningmarkt zo verhit als in de hoofdstad. Toch kun je bij Fransen & Kroes makelaar in Amsterdam succes boeken bij het kopen of verkopen van je woning. Je hoeft niet meer naar een andere instantie om bijvoorbeeld je hypotheek te regelen, ook waardebepalingen en taxaties kunnen zij voor je regelen. Kortom alle expertise onder één dak, om snel en doeltreffend de beste prijs te krijgen voor de verkoop van je woning. Maar ook wanneer je een huis koopt een eerlijke prijs te betalen.

fransen & kroes makelaar in amsterdam

Huis gevonden?

Na lang zoeken heb je eindelijk via Fransen & Kroes makelaar de woning van je dromen gevonden, nu is het natuurlijk nog wel zaak dat je de hypotheek rond krijgt. Voordat de maandlasten worden bekeken, heeft de makelaar al met je overlegd of je nog dromen hebt die de financiële situatie kunnen beïnvloeden. Deze worden meegenomen met de berekening van je hypotheek, zodat je niet alleen nu maar ook in de toekomst je gewenste plannen kunt uitvoeren. Door mee te denken heb je niet alleen de gewenste woning, maar ben je ook klaar voor de toekomst op financieel gebied.

Het doen van een taxatie

Niet in alle gevallen hoeft er direct een taxatie gedaan te worden, in sommige gevallen voldoet een waardebepaling ook. De taxateur van Fransen & Kroes makelaar geeft een eerlijk beeld over de waarde van de woning, niet voor niets wordt de taxatie geaccepteerd door elke officiële instantie. Een taxatie heb je bijvoorbeeld nodig bij het aanvragen van een nieuwe hypotheek en het oversluiten van een hypotheek, wanneer je gaat scheiden en er een verdeling plaats moet vinden. Op de website fransenkroes.nl vind je alle informatie, over alle diensten die de makelaar aanbiedt.