Verlicht je woonkamer met een industriële plafondlamp.

Houd je van ruwe materialen en donkere kleuren, dan val je voor plafondlampen in industriële stijl. Tussen alle mogelijke keuzes, zul je onvermijdelijk één vinden die aan de wensen voldoet!

Meerdere lichtbronnen

Een plafondlamp in industriële stijl zorgt voor een hoogwaardige verlichting in jouw woonkamer. Waarom? Simpelweg omdat dit type armatuur voldoende kan zijn om een ​​hele ruimte te verlichten. In tegenstelling tot kroonluchters komt hun licht uit het plafond. Dus het licht verspreidt zich overal. Er zijn er enkele met een enkele lamp, maar je kunt er meerdere vinden met meerdere, in verschillende richtingen gericht. Dit zorgt voor meer originele verlichting en om interessante lichteffecten te creëren.

Gerichte verlichting

Sommige industriële plafondlampen zien eruit als echte spots. Hun licht kan daardoor volledig worden gericht om de mooiste elementen van jouw woonkamer te benadrukken. Om een ​​bijzondere decoratie te creëren, kun je deze lichtbron heel goed gebruiken om een schilderij , een decoratief object of een gezellige leeshoek te verlichten . Het is aan jou om te bepalen wat eruit moet springen zodra je de kamer binnenloopt!

Mix kleuren en materialen

Een Fabrieks-look wordt vooral gevormd door de gebruikte materialen en kleuren. Aarzel bij het kiezen van de verlichting niet om de genres te mixen om zo veel mogelijk een fabrieksdecoratie te herinneren. Zo kun je bijvoorbeeld koperen plafondlampen in industriële stijl vinden die, in combinatie met een zwarte kleur, veel chique aan de kamer geven. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor andere materialen zoals hout of chroom en grijstinten of bruin.

Glas voor licht

Geef voor industriële plafondlampen de voorkeur aan grondstoffen die lang meegaan. Glas is hiervoor perfect, omdat het zorgt voor een optimale lichtverspreiding terwijl het enkele effecten creëert, afhankelijk van de vorm en dekking. Dit materiaal biedt veel mogelijkheden en past heel gemakkelijk in een industriële decoratie. Afhankelijk van de sfeer die je wilt bereiken, kun je dus kiezen voor een zeer groot aantal verschillende lampen gemaakt van hetzelfde materiaal.

Een ijzeren kooi om jouw bollen in te kleden

Metaal, natuurlijk of geverfd, is een geweldige optie voor een industrieel armatuur . Het kan zelfs een mooi decoratief effect creëren door de bollen mooi te omringen. Om de fabriekssfeer te perfectioneren, aarzel dan niet om deze te kiezen met een duidelijk zichtbaar filament. Je woonkamer is dan trendy en perfect verlicht!