Veiligheid is altijd het belangrijkste

XXL vd Steen

Of je nu een klusje moet doen op een keukentrapje of een ladder waarbij je 3 meter hoog moet werken, veiligheid is het belangrijkste. Met een karabijnhaak weet je zeker dat je goed en veilig bezig bent, werk je bijvoorbeeld in de bouw dan krijg je zelfs met wetten en regels te maken voor je veiligheid. Bij vdsteenxxl in het assortiment vind je alles om veilig te kunnen werken, zowel op de grond als op grote hoogte. Moet je werken op grote hoogte dan is een stevige haak onmisbaar.

Karabijnhaak

Met een karabijnhaak hoef je niet per se om grote hoogte te werken, ook als je bijvoorbeeld twee meter hoog moet werken moet je eenvoudig en veilig kunnen werken. Een haak heeft een scharnierend deel die de opening helemaal afsluit, wanneer je snel een veilige verbinding moet kunnen maken dan is de haak zeer geschikt. Soms wordt de haak ook gebruikt om gereedschap aan op te hangen. Mensen die in bomen moeten klimmen voor hun werk, of bergbeklimmers maken ook veel gebruik van de haak.

Karabijnhaken

Gegarandeerd veilig

De karabijnhaken die zich bevinden in het assortiment van vdsteenxxl voldoen aan alle eisen en normen die eraan worden gesteld. Op deze manier weet je zeker dat je een veilig product in handen hebt wat is gemaakt van het beste materiaal. Waar je de haak ook voor gebruikt hij zal je niet hinderen in je werkzaamheden of bij je hobby. Meest gebruikte materialen voor het vervaardigen van karabijnhaken zijn aluminium en staal. Sluitingen heb je over het algemeen in twee uitvoeringen, met schroefdraad of een veersluiting. De sluiting met schroefdraad raden we aan als je echt een veilige sluiting wilt voor je haak.