Ben jij op zoek naar een ramenwasser in Amsterdam?

ramenwasser in Amsterdam

Wanneer je op zoek bent naar een ramenwasser in Amsterdam, zoek dan niet verder en lees deze blog. Sinds kort zijn wij verhuisd naar een zeer mooie woning. Nadeel is wel, dat deze woning heel veel ramen heeft. Wel mooi om te zien natuurlijk en lekker licht in huis, maar om deze schoon te maken is een ellende.

Toevallig keek ik afgelopen week even naar buiten en daar zag ik een busje staan van een ramen lapper. Meteen het nummer en de naam genoteerd en op heet internet gaan zoeken.  Ramenwasser_in_Amsterdam - kopie

Een zeer goede ramenwasser in Amsterdam

Nadat ik op het internet had gezocht naar de gegevens van deze ramenwasser in Amsterdam, zag ik al zeer interessante prijzen voorbij komen. Zij hanteren namelijk prijzen die zeer aantrekkelijk zijn. Zo betaal je voor de beneden verdieping van maximaal vijf ramen, slecht €15,- en €20,- voor de tweede verdieping. Ook voor kantoren kan je deze glazenwasser inschakelen. Voor de prijs kan je dan, geheel kosteloos, een offerte aanvragen. 

Eén keer per maand worden nu alle ramen van ons huis schoon gemaakt. Daar heb ik geen omkijken meer naar. Bovendien gebeurt dit streeploos en daar had ik altijd moeite mee en voor dat geld hoef ik er niet eens over na te denken.