Ontwerp je fotobehang met je eigen foto of motief

fotobehang bij Behangexpert

Wanddecoratie met behang heeft een geschiedenis. Sinds mensen sedentair zijn, hebben ze genoten van het versieren, verkleden en versieren van “hun eigen vier muren”. Wanddesign is daarom nog ouder dan het behang zelf – en is vandaag de dag nog steeds erg populair. Mensen houden er nog steeds van om hun kamers te decoreren met fantasierijke motieven. Ontdek bij fotobehang bij Behangexpert prachtig fotobehang gemaakt van een grote verscheidenheid aan materialen. Als je kiest voor een individueel behang met een fotomotief, ontvangt je een gedetailleerde installatie-instructies . Volg dit stap voor stap en na korte tijd zul je blij zijn met je muur in een uniek design.

Op zoek naar originele motieven?

Als je nog steeds geen ideeën hebt voor je toekomstige fotobehang, kun je het beste rondneuzen in onze wereld van motieven. Fotobehang bij Behangexpert heefteen veelheid aan populaire ontwerpen zoals een natuurlijk boslandschap. Dit zorgt voor rust en ontspanning in de kamer en geeft je het gevoel midden in de natuur te zitten. De tegenpool, de skyline van een bruisende stad als New York, is minstens zo populair, maar geeft je kamer een meer urban touch. Een wandtapijt met een fotomotief is niet alleen een echte eyecatcher, maar kan je huis omtoveren tot een oase van inspiratie. Fotobehang is niet alleen een wereldwijde trend onder interieurontwerpers, maar ook een geweldige manier om van een eenvoudige kamer een themaruimte te maken. 

fotobehang bij Behangexpert

Fotomuren veranderen je muren naar andere werelden!

Individueel fotobehang geeft je kamer een unieke sfeer. Je eigen foto wordt met latex bedrukking op het fotobehang gedrukt. Hierdoor zijn de kleuren UV-beschermd en kan het behang probleemloos worden afgeveegd . Het hoogwaardige en sterke vliesbehang is bijzonder slijtvast en zorgt voor stralende kleuren. Daarnaast is vliesbehang zeer eenvoudig te bevestigen. Behangen was nog nooit zo eenvoudig! Je ontvangt je fotobehang in het door jou gewenste formaat, tot op de centimeter nauwkeurig.