Metalura zorgt dat je vier seizoenen lang van je tuin geniet

Metalura

Laten we even eerlijk zijn: het is niet altijd lekker als er een hittegolf is maar het is wel fijn dat het vaak warm is geweest de afgelopen zomers. Je kunt namelijk anders amper van je balkon of tuin genieten. Metalura vind het maar niks dat je alleen in de zomer van je tuin geniet. Daarom heeft dit bedrijf tal van oplossingen voor iedereen die ook graag in het voorjaar of najaar buiten zit. 

Metalura

Budget is geen probleem

Wat veel mensen denken is dat je alleen maar lang in de tuin kunt zitten als je een dure serre of overkapping koopt. En dat is zeker een optie. Maar er zijn ook beter betaalbare opties voor wie gewoon niet zoveel te besteden heeft. Losstaande oplossingen zoals tuinkamers zijn dan handig. Metalura heeft het allemaal. Een aantal van de producten die worden aangeboden zijn:

  • balkonbeglazing
  • tuinkamers
  • serres
  • terrasoverkappingen
  • windschermen

Hoe veel buitenlucht

Metalura

Al deze opties zorgen in meer of mindere mate ervoor dat je buiten gewoon droog en veilig kunt zitten. Het is dan ook een heerlijke manier om ook in de herfst en lente van je tuin te genieten. Hoe veel je dat doet hangt van de oplossing af. Een overkapping is bijvoorbeeld doorgaans geleverd zonder wanden dus dan zit je nog het meeste buiten. Wie daarmee wil kunnen spelen en flexibel wil zijn kan een overkapping met schuifbare wanden aanschaffen. Dat is handig als je soms meer frisse lucht wil, en soms minder.