LED verlichting heeft de toekomst!

De laatste jaren hoor je steeds vaker over LED verlichting. Dit is niet zo gek, want LED verlichting is op vele punten veel voordeliger dan zijn voorgangers. Zo gaan lampen met LED verlichting vier keer zo lang mee als vergelijkbare gloei- en spaarlampen. Daarnaast zijn LED lampen energiezuinig, dus beter voor het milieu, en gaan ze langer mee omdat ze op minimaal niveau al veel licht genereren, dus beter voor je portemonnee omdat je minder stroom verbruikt en je de lampen minder snel hoeft te vervangen. Het is daarom ook niet zo gek dat LED verlichting op steeds meer plaatsen voor steeds meer doeleinden gebruikt wordt, waardoor de massale overstap van ouderwetse verlichting naar LED verlichting slechts een kwestie van tijd is. Wil je zelf niet hoeven wachten op de uiteindelijke overstap en zelf al kunnen beschikken over LED verlichting? Dan kan je bij Lightexpert al verschillende soorten lampen bestellen waar deze energiebron in gebruikt wordt. Het is eenvoudig te bestellen en je hebt het zo in huis.

Meer voordelen aan LED verlichting

Zoals gezegd is LED verlichting milieuvriendelijk, gaat het langer mee en verbruikt het minder energie dan zijn voorgangers. Maar hier houdt het niet bij op. LED verlichting is daarbij ook nog eens compacter dan bijvoorbeeld halogeen lampen. Daarnaast kunnen spaar- en halogeen lampen gevoelig zijn voor trillingen, waardoor het licht gaat flikkeren of misschien zelfs helemaal uitvalt. LED verlichting daarentegen blijft altijd dezelfde constante energiepuls geven. Op het gebied van LED verlichting is er ook verbeterd. In het begin duurde het even voordat een LED verlichting volledig licht gaf, nu merk je bijna geen verschil meer met andere lampen. 

Verschillende soorten LED verlichting

LED verlichting kan je bijna overal in terugvinden. Niet alleen in de keukenlamp of de sfeerlamp in de woonkamer, maar nu bijvoorbeeld ook in tl-buizen of armaturen en zelfs bouwlampen. Waar LED vroeger beperkt was voor kleine peertjes, is nu bijna elke verlichting wel in LED beschikbaar. Bij Lightexpert zijn zoveel mogelijk verschillende lampen met LED verlichting beschikbaar, waardoor de kans dat jij de lamp vindt die je zoekt voor de prijs die je er voor wilde betalen, vrij groot is.