Kettner Makelaardij: voor alle aankoop- en verkoop in regio Rotterdam

Wil je jouw woning in Rotterdam verkopen of ben je op zoek naar een nieuwe woning in de regio Rotterdam? Je hebt verschillende makelaars waar je uit kunt kiezen, maar een van de beste opties is ongetwijfeld Kettner Makelaardij. Dit bedrijf is al meer dan 40 jaar werkzaam in de branche en weet als geen ander de kneepjes van het vak. Kettner Makelaardij is werkzaam als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar, maar is ook in te schakelen als taxateur voor bijvoorbeeld de hypotheek. Je kunt dus bij deze makelaar terecht wanneer je geholpen wilt worden aan een woning in Rotterdam of wanneer je jouw huidige woning in Rotterdam kwijt wilt.

Betrokkenheid staat hoog in het vaandel bij Kettner Makelaardij

Het grote voordeel van Kettner Makelaardij is dat je bij dit bedrijf verzekerd bent van een betrokken en bevlogen partij die er alles aan doet om jou op de juiste manier te helpen. De service is belangrijk, maar het werken met mensen is de grootste passie van dit bedrijf. Kettner Makelaardij heeft de afgelopen jaren veel bekendheid geworven in de regio Rotterdam en zij staan dan ook zeer goed aangeschreven. Hier kun je als (toekomstig) inwoner van Rotterdam van profiteren.

Ben je op zoek naar een goede makelaar die niet het eigen belang, maar vooral jouw belang op de eerste plaats heeft staan? Kies dan voor Kettner Makelaardij. Hier kun je profiteren van goede hulp, eerlijke en realistische adviezen en hulp waar nodig. Je kunt online het woningaanbod van Kettner Makelaardij bekijken, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken.