Uw huis verkopen of een huis kopen? Dan moet u bij makelaar Arnhem-Zuid zijn!

Verkoop van uw huis of aankoop van een nieuw huis ? Heezen & Jansen is de beste makelaar Arnhem-Zuid.

Op zoek naar een goede makelaar ? Dan bent u bij makelaar Heezen & Jansen aan het juiste adres, dit is namelijk de beste  en de omliggende regio’s. Deze makelaar zorgt ervoor dat uw huis in een mum van tijd wordt verkocht voor de juiste prijs en met de juiste voorwaarden. Wij helpen u dus bij de verkoop uw huis. Ook als u op zoek bent naar een nieuw huis zijn wij u graag van dienst. En helpen wij u een huis te voelen waar u zich thuis voelt voor een zo laag mogelijke prijs! De samenwerking verloopt altijd goed dit komt door de goede communicatie tussen de klant en ons.

Mijn eigen ervaring met Heezen & Jansen

Ik ben ongeveer 2 jaar geleden klant geworden van Heezen & Jansen toen ik met huis wilde verkopen. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en ben van mening dat dit de beste makelaar Arnhem-Zuid is. Ik heb contact opgenomen met de makelaar Arnhem-Zuid  en binnen een week kwamen ze langs om mijn huis te taxeren en we hebben toen samen een plan van aanpak gemaakt en een prijs bepaald. Tijdens de verkoop van mijn huis is de communicatie uitstekend geweest en ik ben constant op de hoogte gehouden van de vooruitgang. Binnen 3 maanden was mijn huis verkocht en zelfs nog boven de vraagprijs! Zeker een aanrader dus!