Hoe krijg je de moderne boerderijlook?

Wij merken bij Julia Living dat moderne boerderijstijl een trendy look is die de afgelopen twee jaar steeds populairder wordt. Het is veilig om te zeggen dat de ontwerpwereld geobsedeerd is. We zien deze interieurstijl overal op tv-shows, Pinterest en onze Instagram-feeds. En het is logisch waarom zoveel mensen van deze look houden, ook bij Julia Living. Modern boerderij combineert moeiteloos de beste delen van enkele van de meest populaire trends van de afgelopen jaren, je hebt een vleugje rustiek, een vleugje industrieel en precies de juiste hoeveelheid midden van de eeuw modern design. Het voegt direct een nonchalant, maar samengetrokken karakter toe aan elk interieur. Hoewel deze stijl een beetje dramatischer is dan je typische rustieke of klassieke boerderijlook, slaagt hij er toch in om moeiteloos leefbaar te zijn. Het belichaamt die perfecte mix van modern en ontspannen, voor een look die zowel trendy als benaderbaar is.

De belangrijkste elementen van de moderne boerderijstijl

Dus, wat is precies de moderne boerderijstijl? Nou, het is een mix van moderne designelementen en een comfortabele, ontspannen boerderij-esthetiek. Over het algemeen is het klassieke boerderijontwerp geïnspireerd op het uiterlijk van een echte schuur of boerderij en worden overal charmante, landelijke en gezellige decoratieve elementen gebruikt. Maar beschouw het met Modern boerderij huizen als precies dat: ruimtes geïnspireerd op moderne boerderijen met heldere, eigentijdse designelementen maar toch die gezellige sfeer. Tot dat moment zal je in deze stijl moderne ondertonen uit het midden van de eeuw opmerken, maar de basisstukken zijn nog steeds beslist comfortabel.

Moderne boerderij meubels

Bij Julia Living zijn we van mening dat fundamentele meubels in moderne boerderij stijl comfortabel moeten zijn, maar het is ook van belang dat elk stuk een strakke, moderne vorm heeft. Zoek naar meubels met een subtiel decoratief karakter, belichaamd in de textuur of het materiaal van het stuk. Het zijn deze kleine details die het ontwerp van een moderne boerderij echt naar een hoger niveau tillen.

Moderne boerderijinrichting

Maar speciale details zijn niet alleen voor het meubilair. Om deze look echt tot leven te laten komen, moet je ook aandacht besteden aan de details in decorstukken. Moderne boerderijruimtes hebben de neiging om te gaan met industriële verlichtingsarmaturen om een ​​sculpturaal, architectonisch element toe te voegen. In die zin legt modern boerderij-decor een sterke nadruk op geometrie in de decoratieve details van lichten en spiegels tot kunst en tafeldecoratie. Deze elementen vallen extra op door de minimale benadering van styling waar Modern boerderij interieurontwerp van houdt, het draait allemaal om het laten schitteren van individuele stukken!