Het probleem met de gleuf

Wie kent het probleem niet, je wil samen gaan wonen met je partner maar een heel nieuw bed kopen is zo duur. Jullie hebben allebei een éénpersoonsbed en de enige oplossing is om die twee bedden tegen elkaar aan te zetten. Maar dan komt het volgende probleem, namelijk die ongelooflijk vervelende gleuf die dan ontstaat in het midden van het bed. Elke nacht wordt die gleuf zo groot dat je in de ochtend half op de grond ligt en half nog in je bed. Maar uiteraard hoef je niet zo te leven, er is een oplossing zonder een duur nieuw bed te kopen.

Het perfecte dekbed

Net zoals er voor alle andere dingen tegenwoordig een oplossing bedacht is, zo ook hiervoor. Heb je ooit gehoord van een lits jumeaux dekbed? Dit is een dekbed wat bedoeld is voor precies dit probleem. Het is namelijk een dekbed voor twee kleinere bedden. De Franse benaming betekent dan ook zoiets als twee 1-persoonsbedden die aan elkaar geschoven zijn en nu een tweepersoonsbed zijn en dus een groter dekbed nodig hebben. Je ziet dit probleem ook vaak terug in vakantiehuisjes. Hier worden vaak twee eenpersoonsbedden aan elkaar geschoven om een tweepersoonsbed te maken en hier heb je dus ook last van deze verschrikkelijke gleuf tussen je bed. Neem daarom de volgende keer dat je op vakantie gaat gewoon een lits jumeaux dekbed mee naar dat vakantiehuisje of hotel! Probleem opgelost.

Lekker blijven knuffelen

Zelf met twee eenpersoonsbedden en in vakantiehuisjes hoeven we dus met zn allen nooit meer het probleem te hebben van langzamerhand gescheiden worden van onze partner naarmate de nacht vordert. Met het juiste dekbed kan je heerlijk de hele nacht blijven knuffelen en ook nog eens lekker tegen elkaar blijven liggen zonder op de grond te eindigen in de ochtend. Laat dat samenwonen dus maar zonder problemen komen!