Het leveren van maatwerk is voor Werova geen probleem

Maatwerk

Wanneer jou maat er niet tussen zit dan is maatwerk vaak de oplossing. Dan blijft natuurlijk de vraag wie dat voor je kan doen. Voor dakdoorvoeren heb ik nu een oplossing gevonden. Bij Werova is het namelijk geen probleem wanneer je afwijkende maten hebt. Die kan je namelijk via een paar kliks op hun website bestellen. Ideaal wanneer je een plat dak hebt op je woning of je schuur. Het water moet tenslotte van je dak af kunnen, zonder problemen te krijgen met lekkages.

Folie

Maatwerk was nog nooit zo makkelijk

Met meer dan 30 jaar aan ervaring garandeert Werova je een waterdichte oplossing. Persoonlijk vond ik daar wel wat inzien. Bij onze nieuwbouw hebben we gekozen voor een plat dak. In tegenstelling tot een puntdak wordt het water gelijk via een regenpijp afgevoerd. Hierbij sla je eigenlijk de goot over. Alleen moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat het water zich geen weg weet te vinden in je huis. Bij Werova leveren ze standaard een folie, waarbij de dakdoorvoer waterdicht is en blijft. Dit maakt het plaatsen overigens ook erg gemakkelijk. Wanneer je de doorvoeren volgens de richtlijnen plaatsen dan ben je zeker van een hoogwaardige en duurzame dakdoorvoer.

Afvoeren

Mocht je toevallig ook opzoek zijn naar een dakdoorvoer dan raad ik je aan om hun website eens te bekijken. In plaats eerst veel lezen, kan je via de productfoto’s navigeren. Dit maakt het bekijken en bestellen een stuk makkelijker. Zeker wanneer je weet wat je moet hebben. Dan hoef je alleen op één van de afbeeldingen te klikken en je krijgt gelijk de productinformatie te zien. Denk hierbij aan de afmetingen. Mocht die er niet tussen staan dan heb je nog de mogelijkheid voor maatwerk. Door middel van vijf stappen stel je je product samen om die vervolgens te bestellen.