Handgemaakte keuken(s) kan je hier vinden

Handgemaakte keuken(s)

Handgemaakte keuken(s) kan je vinden bij Middelkoop Keukens. Dit bedrijf is een familiebedrijf en bestaat al meer dan 80 jaar. Hier is het mogelijk om de mooiste modellen te bestellen. Je hebt hier een enorme keuze uit verschillende modellen. Voor iedere portemonnee is hier wel een model te vinden. Want ook budget modellen kan je hier vinden. Voor ons zelf waren wij op zoek naar een model die wij zelf wilden ontwerpen. Want de vele modellen die wij voorbij hebben zien komen in andere winkels, waren net niet goed genoeg. Wij wilden namelijk meer ruimte hebben voor het opruimen van de pannen en andere spullen. Want momenteel hadden wij deze in de kelderkast staan, omdat er in onze keuken geen ruimte is. Elke keer als ik iets wilde koken of bakken, moest ik eerst de kelder induiken om de benodigde spullen te pakken. 

Zeer mooie handgemaakt keuken(s)

Toen wij van iemand het adres van Middelkoop kregen, hebben wij hier een afspraak gemaakt. Vooral omdat wij eigenlijk nog niet wisten welk model wij wilden hebben. Hier liet een zeer vriendelijke medewerker ons de verschillende modellen zien. Elk model had weer iets speciaals, maar je had hier ook de mogelijkheid om zelf een detail toe te voegen. Het gesprek verliep voorspoedig en al snel was er een tekening gemaakt hoe onze keuken er ongeveer uit moest komen te zien. Wij houden wel een beetje van een landelijk model, maar het moet wel een strak design zijn. Ook het materiaal die gebruikt werd, moest vooral niet donker zijn. Op papier vonden wij heet al een prachtig resultaat hebben, laat staan in het echt. Handgemaakte keuken(s)

Een zeer mooi landelijk model

Wat is het best wel moeilijk om een mooie kookgelegenheid uit te zoeken. Vooral wanneer je bij een winkel zoals Middelkoop ben. Hier is het namelijk nog moeilijker om iets uit te zoeken. Gelukkig heeft de medewerker voor ons verschillende knopen doorgehakt, puur omdat wij zelf geen keuze konden maken. In eerste instantie leek het mij geweldig om een kookeiland in het midden van de keuken te hebben. Achteraf gezien was deze veel te groot en zal teveel ruimte innemen. Maar het leuke was wel dat hier iemand voor langs is gekomen om uit te kunnen sluiten of dit wel of niet mogelijk was. Daarom hadden wij in eerste instantie de keuze op twee modellen laten vallen. Eentje met een kookeiland en ééntje zonder. Het is het model geworden, zonder het eiland.

Een definitieve keuze gemaakt

Nadat een monteur bij ons thuis was geweest om alle maten op te komen meten, is de definitieve bestelling de deur uit gegaan. Nu was het wachten tot het seintje dat de keuken geplaatst kon worden. Onze keuze was gevallen op een zeer eenvoudig model, maar naarmate wij alle voorbeelden hadden bekeken wilden wij steeds meer. Zo hebben wij ervoor gekozen om op inductie te gaan koken. Ook een speciale grill hebben wij uitgezocht en zo is hier nog veel meer mogelijk.

Misschien is het een leuke tip om eens bij de Atag Cook!shop aanwezig te zijn. Hier is een professionele kok aan het koken om  diverse apparatuur. Zo kan je meer inspiratie krijgen en meteen proeven of bepaalde apparaten wel aan jouw wensen voldoen.

De heerlijkste gerechten maken

Nog nooit ben ik een keukenprinses geweest, maar sinds mijn nieuwe aanwinst probeer ik alles uit. Van een normaal gerecht tot een zeer exclusief diner. Niets is voor mij te gek, ik wil nu alles uitproberen. Vooral omdat ik nu ook een nieuwe oven heb, die de heerlijkste gerechten bakt. Al met al ben ik zo blij met mijn handgemaakte keuken(s) dat ik nog nooit zo lang achter elkaar in deze ruimte te vinden ben. Meestal was het snel een gerecht maken en meteen weer de keuken uit. Nu vind ik het zeer gezellig om in deze ruimte te zijn. Handgemaakte keuken(s)

Van plan om een andere keuken te kopen?

Ben jij ook van plan om een ander model aan te schaffen en weet je eigenlijk nog niet welk model, neem dan contact op met Middelkoop. Dit familiebedrijf heeft in de loop van de jaren zoveel mensen blij gemaakt met een fraai model. Bovendien weten zij als geen ander een fraai exemplaar te leveren. De garantie staat bij dit bedrijf op de eerste plaats en zal er dan ook alles aan doen om een probleem te verhelpen. Wat wij zo prettig vonden aan dit bedrijf, is dat je bij de aankoop geen vooruitbetaling hoefde te doen. Neem contact op wanneer jij meer wilt weten over dit bedrijf, of bekijk de website.