Gezocht: dakdekker in Nijmegen

Zoek niet langer, want Geradak is een deskundige dakdekker met jarenlange ervaring in Nijmegen. Met name hellende daken zijn een specialisatie van het bedrijf, maar ook voor platte daken kun je hier terecht. De hoofdactiviteit van het bedrijf is het plaatsen en renoveren van dakdekken. Dit doet Geradak op zowel kleine schaal (aparte woningen voor particulieren) als op grote schaal (grote nieuwbouwprojecten en renovaties van woningcorporaties). 

Dakdekker in Nijmegen aan het werk gezocht

Geradak is gevestigd in Groesbeek en daarom voornamelijk actief in de regio Nijmegen. Behalve in dit gebied verleent het bedrijf ook diensten in de rest van Nederland, alleen komt dat minder vaak voor. Wil je een nieuw dak laten leggen maar weet je niet precies welke stijl het beste past bij jouw huis? Geradak adviseert je graag hierover. Het bedrijf werkt onder andere met keramische dakpannen, leipannen, PVC en EPDM-folie. Aangezien het bedrijf ook renovaties uitvoert en optreedt in geval van schade, wordt er met de grootste zorg aan gewerkt om waterlekkage of ander verval tegen te gaan. Het bedrijf biedt dan ook een garantie aan van maar liefst tien jaar.

Overige werkzaamheden aan het dak

De dakdekker kan tevens ingezet worden bij lood- en zinkwerk, het plaatsen van prefab scharnierkappen en dakisolatie. Ook het plaatsen van dakramen, , dakkapellen, rookgaskanalen en het verzorgen van een dak reiniging behoren tot de diensten van het bedrijf.

Bron: dakdekker Nijmegen gezocht