Een nieuwe wc kopen

Ik wilde graag een nieuwe wc kopen voor op mijn toilet. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een webshop die wc;s aanbiedt tegen een zeer scherpe prijs. Een wc van goede kwaliteit vond ik erg belangrijk. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht en een aantal websites met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van toiletmarkt.

Assortiment

Toen ik terecht kwam op de website van toiletmarkt verbaasde ik mezelf over de grootte van het assortiment van het bedrijf. Ze beiden erg veel verschillende wc’s aan tegen erg aantrekkelijke prijzen in tegenstelling tot de websites die ik eerder bezocht had. Op de website wordt ook erg veel informatie gegeven over het bedrijf zelf en over de producten die ze aanbieden. Toiletmarkt is absoluut een echte wc kenner ze beschikken namelijk over 40 jaar ervaring. Ze bieden niet alleen wc’s aan maar ze bieden onder andere ook wandclosets en inbouwreservoirs aan van topmerken.

Service

Ik wilde graag een geluidloze wc omdat ik het erg storend vond dat mijn oude wc zoveel geluid maakte. Ik nam daarom contact op ,met het bedrijf om te vragen voor advies. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers. Ik kreeg erg goed avies en ik ben vervolgens overgegaan tot een aankoop van een nieuwe wc. De wc die ik had gekocht was tegen een zeer aantrekkelijke prijs wat ik natuurlijk erg prettig vond. Ik raad toiletmarkt daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een nieuwe wc.