De digitale tijdschakelaar voor moderne kwekers

Wil je als kweker een duurzame investering doen, waar zowel jij als je kweektuin beter van wordt? De digitale tijdschakelaar biedt volop voordelen voor jou als kweker. Met deze tool kun je de bewatering van de planten reguleren op precies datgene wat ze nodig hebben. Dit zorgt voor een perfecte groeicyclus voor de plant en een optimale oogst. De digitale tijdschakelaar kun je vinden in het assortiment van Growexpert!

Wat doet de digitale tijdschakelaar?
Dit product kun je aansluiten op je bewatering, waarna je alles digitaal kunt instellen. Het moment van bewatering, het aantal keer bewateren en de hoeveelheid hiervan. Dit scheelt jou als kweker de moeite van het zelf bedienen van het bewateringssysteem en zorgt voor precies genoeg watergebruik, dus niet te veel en ook niet te weinig. De digitale schakelklok loopt echter wel op stroom, maar het verbruik hiervan is verwaarloosbaar.

Kijk rond bij Growexpert
Naast de digitale tijdschakelaar heeft Growexpert nog veel meer handige producten in het assortiment. Zo bieden wij onder andere informatieve boeken aan over het proces van kweken. Wil je meer informatie over de digitale tijdschakelaar of over andere gerelateerde zaken, dan ben je van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen.