De vele voordelen van diamantplaatconstructie

Entresolvloeren zijn constructies die de voordelen van een hoog plafond combineren met de ruimte-efficiëntie van een meerlaagse opslagruimte. entresolvloeren zijn in wezen een tussenverdieping in een structuur die niet volledig open is voor de dubbelhoge hoofdverdieping, of die niet verder reikt dan het grootste deel van het vloeroppervlak van de structuur. Het kan worden opgehangen aan een hoger niveau, of het kan bestaan ​​uit zwevende vloeren. Wat de opstelling ook is, de mezzanine levert een aanzienlijke kostenbesparing op ten opzichte van de bouw van een volwaardig gebouw op de begane grond. De opstelling moet voldoende ruimte bieden om apparatuur en koopwaar van het ene niveau naar het andere te verplaatsen. Tussenvloeren moeten ook voldoende ruimte bieden voor het verplaatsen van personeel en materieel, evenals voor het verzamelen, hanteren en distribueren van goederen en materialen. Mezzaninevloeren moeten ook voorzieningen hebben voor de installatie van mechanische systemen die de efficiëntie verhogen van de assemblagelijn die de producten produceert waarvoor de mezzaninevloer is gebouwd.

De meest voorkomende toepassingen van mezzaninevloeren

Veelvoorkomend gebruik: De meest voorkomende toepassingen van mezzaninevloeren zijn voor opslagdoeleinden. Opslagruimte onder de mezzaninevloeren kan worden gebruikt om producten, voorraden en machines op te slaan die tijdens operaties in gebruik zijn. De mezzaninevloeren zijn ook nuttig bij de opslag van niet-bederfelijke voedselproducten, zoals meel, suiker, melk, groenten en andere bederfelijke waren.

Diamantplaten

Diamantplaat minimaliseert verslechtering: Het gebruik van zwaar constructiestaal en zware klinktechnieken helpen de duurzaamheid van elke mezzaninevloerconstructie te garanderen. De zware stalen constructie van een entresolvloer maakt deze duurzamer dan andere constructievormen. De zware klinktechnieken die worden gebruikt bij de constructie van een mezzaninevloer minimaliseren het risico op het afbreken van een mezzaninevloer als gevolg van overmatige belasting. Bovendien minimaliseert de zware platen van traanplaat de schade door trillingen. Ten slotte zijn traanplaatstructuren op het gebied van isolatie zeer efficiënt om lucht en vocht weg te houden van het magazijn of de productievloer. Deze eigenschappen helpen om een ​​constante temperatuur te handhaven en de algehele productiviteit te verhogen.