De vakman waar je kan op vertrouwen

Loodgieter Brabant kan bouwen op jarenlange ervaring en kennis om klanten een kwalitatieve en professionele service te bieden binnen alle takken van de loodgieterij. Na enkele jaren van werken bij andere loodgietersbedrijven en zo de nodige ervaring op te doen, besliste Loodgieter De Haas in 2007 zijn eigen bedrijf op te richten. Installatie, onderhoud en herstellingen behoren tot het vaste takenpakket.


Diensten

Als klant kan je bij Loodgieter De Haas terecht voor alle klussen die met loodgieterij te maken hebben. Denk hierbij aan de installatie en het onderhoud van de cv-ketel, het opsporen en herstellen van lekkages en het oplossen van verstoppingen. Een team van 4 medewerkers staat paraat om alle klanten op een snelle en professionele manier te helpen met oog voor kwaliteit en vakmanschap. 


Omdat vele problemen die kunnen opduiken binnen de loodgieterij dringend zijn, kunnen klanten rekenen op een grote flexibiliteit en snelle service. Niemand wordt immers graag geconfronteerd met een kapotte verwarming in de winter of een verstopte sanitaire installatie. 
Naast het uitvoeren van loodgietersklussen staat Loodgieter De Haas ook ten dienste van zijn klanten als het gaat om het verlenen van advies en krijg je daarbij steeds een geheel vrijblijvende offerte op maat aangeboden.