De mogelijkheden van elektrisch rijden met laadpalen

Als je een elektrische auto hebt dan heb je vast wel eens meegemaakt dat er nergens een plek was om je auto op te laden. Je kwam s ’avonds terug van werk en wilde gewoon je auto nog even snel aan de laadpaal koppelen. Maar de buurman was je alweer voor. Je bedacht om eerst even te eten en daarna hem er wel neer te zetten. Maar de auto stond er nog steeds. De volgende dag moest je eerst wachten tot je auto weer vol was voordat je weg kon. Heel irritant maar simpel te verhelpen door een laadpaal installatie bij jou in de tuin. 

Plaats een laadpaal op je eigen terrein 

Als je een laadpaal bij jou in de tuin installeert hoef je nooit meer te wachten tot er een plek vrij is om je auto op te laden. Je kan altijd je auto kwijt. Sterker nog het opladen van je auto op je eigen terrein is ook nog een stuk goedkoper dan op de openbaren weg. Je betaalt daar namelijk ook nog een extra tarief aan de aanbieder van de elektriciteit. Zonde van je geld dus. Met een laadpaal in je eigen tuin heb je daar geen last van. En als je zonnepanelen op je dak hebt kan je zelfs met groenenstroom helemaal gratis je auto opladen!

Zorg voor professioneel advies

Het is wel van belang dat je zorgt dat je een goede laadpaal vindt die goed bij je auto past. Je kan hiervoor ook altijd even om advies vragen bij Soolutions. Hier werken professionals die elke dag werken met verschillende soorten laadpalen en verschillende types auto’s. Als je dan een goede laadpaal gevonden hebt die bij je auto past dan is het alleen nog een kwestie van op de juiste manier instaleren. Daarna heb je voor altijd een goed plekje waar jij goedkoop je auto kan opladen…