De keuze voor een polyester zwembad

Zwembad

Ben je op zoek naar een instapklaar zwembad? Dan is een polyester zwembad uit de Starline collectie van Bodyfit een goede keuze. Deze zwembaden zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik. Ideaal wanneer je een zwembad in je tuin wilt waar je direct gebruik van kunt maken. Ingraven, installeren en klaar voor gebruik. 

De voordelen van een polyester zwembad

Een polyester zwembad heeft verschillende voordelen. De zwembaden hebben een hoogwaardige kwaliteit en een betrouwbare constructie. Polyester is bovendien vriendelijk voor het milieu en voor de huid. Het is antibacterieel en onderhoudsvriendelijk. Door de warmte isolatie wordt energie bespaard. Bovendien zijn alle zwembaden voorzien van een veiligheidsrand.

Polyester zwembad

Veel keuzemogelijkheden in monoblock zwembaden

De monoblocks worden gemaakt uit een stuk, inclusief de trap. Je hebt keuze uit verschillende modellen en maten. Je kunt ook zelf kiezen welke trap je wilt en welke kleuren. Deze zwembaden zijn instapklaar dus ze kunnen direct geplaatst worden. Bovendien beschikt Bodyfit over een eigen serviceteam dus zowel bij de installatie als achteraf ben je verzekerd van goede service en deskundige hulp. Ook voor accessoires voor je zwembad kun je terecht bij Bodyfit. Verwarming, verlichting, afdekking, douches, je vindt het allemaal bij Bodyfit.

Starline heeft verschillende lijnen polyester zwembaden. Zo kun je kiezen voor de Nexxt Line, de Nova Line, Dynamic Line en Carre Line. Kijk op de website van Bodyfit voor meer informatie over deze lijnen of laat je informeren door een adviseur van Bodyfit.

Starline

De specialist op het gebied van wellness

Bodyfit is de specialist op het gebied van wellness. Naast zwembaden van polyester hebben ze ook zwembaden van polypropyleen, zowel standaardmodellen als maatwerk. Bovendien kun je hier ook terecht voor sauna’s, spa’s, stoombaden en infraroodcabines. Vanuit de showroom in Zeewolde kunnen ze je voorzien van een passend advies zodat ook jij kunt genieten van een zwembad in je eigen tuin.