Bekijk nu ook online de mogelijkheden bij Tuinplantenwinkel

Tuinplantenwinkel

Ben jij diegene met de groene vingers, een bezoek aan de tuinplantenwinkel zal voelen als een kind dat in een snoepwinkel staat. Echter ook als je alleen liefhebber bent zonder die groene vingers is een bezoek aan deze winkel van harte aan te bevelen. Je kunt hier prima terecht voor alles wat groeit en bloeit. Ook om je tuin opnieuw aan te (laten) leggen, op te vrolijken of te verfraaien met heel veel nieuw groen, is deze winkel de oplossing bij uitstek. Het aanbod is groot en je zult plaats tekort komen om alle bomen en planten, die jij mooi vindt, een plek te geven. Je zult dus keuzes moeten maken. Je kunt ook zorgen voor meer aarde om in te planten: tegel eruit, plant erin! In dat geval ben je echt heel goed bezig.

Kleuren

Als je op de website kijkt dan zul je zeker een voorkeur hebben voor bepaalde planten, bomen en struiken. Maak een tuinplan waarbij je rekening houdt met schaduw en zonzijde, met een afwisseling in bloeitijd, met groenblijvende en bladverliezende planten, met hoogte verschillen enz. En heb je er ruimte voor, denk ook aan fruitbomen en -struiken en besteed aandacht aan planten die insecten aantrekken. Ook in een kleine tuin of in bakken op een balkon kun je diverse planten plaatsen. Vraag advies wat daarvoor de meest geschikte planten zijn aan de medewerkers van de tuinplantenwinkel of kijk online.

Groene vingers

Tuinplantenwinkel bezoeken

Een bezoek aan de tuinplantenwinkel met een oppervlakte van maar liefst 30.000 m2, waar je heerlijk tussen het groen kunt wandelen, geeft je volop inspiratie en je kunt niet wachten om aan de slag te gaan. Neem echter wel wat belangrijke regels in acht. Koop kwalitatief goede planten. Plant nooit als het vriest (is ook erg moeilijk als de grond hard is) en plant nooit als het ontzettend warm is. Zet de planten met hun kluit in het water voordat je deze plant en laat de planten zich volzuigen. Maak het plantgat groot genoeg. Vaak heeft de nieuwe plant behoefte aan turf, maar zeker aan water de eerste dagen als het niet regent. We zien je graag in ons tuincentrum of online.